Itt a Baldur's Gate 3 legújabb frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2024. szeptember 6.
  • Letöltés
Link másolása
A szám szerint hetedik patch elhozza végre a régóta vár hivatalos modtámogatást is, igaz, egyelőre csak PC-re. A konzolosoknak csak októbertől lesz elérhető a játék utolsó nagy frissítése.

2023 talán legjelentősebb játéka volt a Baldur's Gate 3, és ezt legnagyobb objektivitással mondhatjuk el a Larian játékáról. A rengeteg díj és elismerés nem alaptalan, a fejlesztők valóban kitettek magukért, és továbbra is folytatják az áldásos munkát. Bár a legutóbbi nyilatkozatok alapján már javában az új játékaikra összpontosítanak, még nem végeztek teljesen a sikerjátékukkal.

Ugyanakkor óriási jövőbeni változtatásokra már nem kell számítanunk, ugyanis a frissen megjelent Patch 7 lényegében a játék utolsó nagy frissítése. Az gonosz végigjátszáshoz tartozó új átvezetők, a Honour Mode fejlesztése és az új legendás mozdulatok mind-mind jóleső adalékok a játékhoz, viszont a legkomolyabb újítás egyértelműen a hivatalos modtámogatás lesz a játékba integrált modkezelő segítségével. Eddig is léteztek a játékhoz modok, most viszont már elmondható, hogy a fejlesztők áldásával használhatjuk őket.

Az egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy a konzolosok egyelőre kimaradnak a dologból, viszont októberben már számíthatunk rá, hogy PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik a patch. Ezen felül is kapunk majd kisebb javításokat és a fejlesztéseket, mint a crossplay és a fotó mód is érkezik, viszont ezek leszállítása után már teljes egészében a belengetett, de be nem jelentett projekteken lesz a hangsúly.

2.
2.
Stagrider
És ebben már benne lesz a Baldur's Gate/Forgotten Realms hangulata? Esetleg a társaink jellemén is csiszoltak valamennyit?:))) Ezt a kommentet NEM provokációnak szántam, csak ez jutott először eszembe, mivel nekem nagyon felemás élményt nyújtott a játék.
1.
1.
hedzsooo
....Hiaba vagyok PC-s, az is a szepseghibaja az ilyen frissiteseknek, hogy most varhatok vagy 1-2 hetet minimum, mire megint az osszes, tobb mint 440 mod amit a jatekra telepitettem mukodni fog vele ismet, igy a menteseim nem vesznek karba! ^^

De megeri varni, maga a frissites nagyon durvajo, nagyon varom hogy most majd mikkel jonnek a modderek, ettol a frissites kezdve! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...