Live action traileren az Astro Bot

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
A Sony cuki robotos platformere ma jelent meg, és elsöprő értékelésekkel büszkélkedhet, ennek apropóján pedig kiadtak egy live action előzetest, amiben "a játék utat talál magának".

A The Playroom 2013-as kiterjesztett valósággal megspékelt minijáték gyűjteménye a PlayStation 4-hez kapható PlayStation Camera és DualShock 4 funkcióit hivatott bemutatni. A minden gépre előre telepített tech demóban láthattuk először akcióban a Sony új kabaláit, a szeretetre méltó és csetlő-botló Astro Botokat, ám ekkor még nem gondolta senki, hogy a kis gézengúzok mekkorát fognak menni a jövőben.

5 évvel később a kis robotok megkapták első saját játékukat, a kifejezetten VR-hoz fejlesztett Astro Bot Rescue Missionben testközelből lehetett átélni a Team Asobi platformere nyújtotta izgalmakat, miközben a megmentésre váró kis fickók után eredtünk. 2020-ban aztán a The Playroom mintájára a PlayStation 5-öt fedezhettük fel a vadiúj PS5 DualSense kontrollerek innovatív funkcióival. Majd elérkeztünk a jelenbe, ahol a most érkező Astro Bot játék új magasságokba emeli a Sony kedves droidjait.

Az Astro Bot ma jelent meg PlayStation 5-re, ennek tiszteletére pedig egy rövidke élőszereplős előzetest adtak ki, ami ha kedvet csinált a játékhoz, akkor a róla készült tesztünket itt olvashatod.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...