Holnap mutatkozik be a PlayStation 5 Pro

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 9.
  • Hardver
Link másolása
Nagyon úgy fest, hogy holnap ilyenkor már ismerni fogjuk az új középgenerációs PlayStation-konzol részleteit. Maga a PlayStation 5 vezető tervezője, Mark Cerny jelentkezik majd a bemutató prezentációval.

Már az előző héten is hallhattunk pletykákat arról, hogy most, a hét elején mutatkozhat be a régóta pletykált PlayStation 5 Pro, a Sony Interactive Entertainment azonban most hivatalosan is bejelentette: holnap, azaz szeptember 10-én, magyar idő szerint 17:00-kor nagyszabású technikai prezentáció várható! A YouTube-on követhető esemény házigazdája Mark Cerny lesz, a PlayStation 5 tervezője, így akkor is sejthető, hogy miről lesz szó, ha a Sony hivatalosan még nem nevezte meg a régóta nyílt titokként kezelt középgenerációs konzolt.

A rövidke hivatalos közlemény szerint egyébként a közvetítés a PlayStation 5 és a videojátékos iparág hardveres innovációira fog fókuszálni, ami virágnyelven bizonyára annyit tesz, hogy a napokban kiszivárgott külső dizájn mellett megtudjuk azt is, hogy milyen mértékű előrelépésre számíthatunk a konzol teljesítménye terén.

Az előadás nem csupán a jelenlegi és leendő PlayStation-tulajok számára lehet érdekes, hanem a konkurens konzolok rajongóinak és a PC-s közönségnek is, hiszen a Sony és a Microsoft párharcának történelmében most történik meg először, hogy nem lesz hozzávetőleges teljesítménybeli paritásban a két gyártó konzolcsaládja. Míg a Sony az új és vélhetően erősebb középgenerációs modellel követi a PS4-generáció stratégiáját, az Xbox Series-konzolok a jelenlegi információk szerint nem kapnak ehhez hasonló frissítést.

8.
8.
Sakee
#7: Akkor rosszakat néztél,vagy rossz módban. Mert vagy 60 ( néha leesik 58-59) vagy 30 mennek és kész, főleg konzolon fps drop ( amit írtál 50??? ha 60ról akkor is) igen gáz.
7.
7.
Nothing
#1: Viszonylag sok PS5 játékot volt és van szerencsém élő egyenesben, akció közben látni, de 50fps alá nem zuhant be egyik sem.
6.
6.
delphijos
#4: Játszani mindenen lehet. Szerintem senki se várja ( várhatja ) hogy a Pro forradalmasítja a konzol gaminget, mert nem fogja. Ilyen szempontból persze hogy az. Ez azoknak lesz akiknek apróságok is számítanak. RT mellett stabilabb fps, kevesebb / ritkább upscale. Van akinek fel se tűnne. Ha új VGA-t veszel se fordul ki a világ magából.
5.
5.
Merőkanál
Nekem játékosnak konzolon játszónak jó játékokat csináljanak ne egy “picivel erősebb ‘ gépet nem számolgatok FPS-t legyen jó a játék és kész . Jelen pillanatban siralmas a felhozatal PS5 re . Ilyen Zseniális Platform játékok mutatják meg azt hogy nem kell agyon effektezni - Agyon Raytracingolni egy játèkot hisz a szórakozás a cél
4.
4.
Shadowclaw891
Egyéni vélemény de én úgy gondolom hogy ez a pro nem más mint parasztvakítás.
Ott van példaként az Astrobot gyönyörű szép játék és fantasztikusan kihasználja a Dualsenset mégis vígan megy a sima ps5-ön de ott a Ratchet and Clank is ami gyönyörű és élvezetes játék.
A nagyobb teljesítmény helyett inkább a kreativitást kellene finanszírozni.
3.
3.
Shadowclaw891
2# Hát a kontroller árakon is most növeltek szóval nem sok esély van rá, ha csak nem használtan veszel egyet.
2.
2.
DragonBleacPiece
lehet hogy lemegy a sima ps5-ök ára akár csak egy picikével is? vagy ne reménykedjek hogy azt a nyamvadt demons souls remaket tolhatom karácsonykor
1.
1.
crytek
Ha a sony "erőgépet" akar és hogy sokan vegyenek prot, elérhetővé teszi és a fejlesztőktől meg is követeli majd az amd féle fluid motion frame tech használatát. Mert ez a kb + 20% erő ami sejthető magában nem fog a 30-40 fpsekből 60-at csinálni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...