Öt év után végre megjelent a Satisfactory

  • Írta: szlav
  • 2024. szeptember 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Öt év után végre kilép Early Access-ből a világ legnépszerűbb gyárépítős játéka. A Satisfactory 1.0-ás megjelenését egy remek launch trailer, benne pedig egy izgalmas tease vezeti fel.

Ha valamiért mindig is arra vágytál, hogy a világ létező összes természeti kincsét automatizált gyártósorokon hasznosítsd, akkor a Satisfactory a te játékod! Na jó, akkor is érdemes próbát tenned vele, ha eddig nem voltak ilyen elképzeléseid, a Coffee Stain Studios nyílt világú gyárépítős játéka ugyanis piszkosul szórakoztató, ráadásul nemcsak egyedül, de a barátainkkal közösen is bedurranthatjuk a nagyipart.

És mivel a játék öt év után most hagyta el az korai hozzáférést, ennél jobb alkalom nincs is arra, hogy rengeteg tartalommal, kényelmi finomítással és többnyire hibamentesen élvezd a gyártási folyamatokat. Az 1.0-ás verzió, mely már Steamen és az Epic Games Store-on is elérhető, egy remek launch trailerrel vált élessé. Íme:

Ugye nyitva tartottátok a szemeiteket a kedvcsináló végén is? Bizony, a gyártósorról kigördülő kontrollerek csak egy dolgot jelenthetnek: a Coffee Stain már készíti a konzolos átiratokat is!

1.
1.
Extol
Sztem jó játék, kell hozzá problémamegoldó képesség és kreativitás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...