Korai hozzáférésbe lép a Duckside

  • Írta: JesusHun
  • 2024. szeptember 13.
  • Hír
Link másolása
Friss előzetes érkezett a TinyBuild által fejlesztett kacsás túlélőjátékhoz, aminek éppen zajlik az utolsó nyílt bétája, és a hónap végén early access fázisba lép.

Friss előzetes futott be a sokak által április elsejei tréfának hitt kacsás túlélőjátékhoz, ami most már biztosan egy létező hús-vér projekt. A kacsás móka lényegében egy Rust szárnyasokkal, amiben kedvünkre craftolhatunk, építkezhetünk és lőhetjük halomra a rivális madarakat PvP és PvE környezetben.

A most futó nyílt bétában újragondolták a nyersanyagrendszert, új fegyvereket (csapdák, fejsze, taposóakna) és kiegészítőket (éjjellátó szemüveg, tervező asztal) tettek be, valamint gondoltak a színvakokra is, hogy még több játékos élvezhesse a kacsa csatákat. Az előzetes alatt hallható feszült zenével az alapesetben röhejes animációk abszurd mód komolynak hatnak, a telekinetikus erővel végrehajtott fakivágásnak, és a szigorú totyogásnak pedig van valami megmagyarázhatatlan bája.

A Duckside harmadik és egyben utolsó nyílt bétája szeptember 17-ig fut, szeptember 25-től pedig elérhető lesz Steam-en a korai hozzáférésű változata.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...