Friss részletek derültek ki az új Battlefield-játékról

Link másolása
Friss részletek érkeztek a készülő új Battlefield-epizódról. Az egyelőre cím nélküli játék elhagyja a sci-fi vonalat és visszatér a sorozat fénykorára jellemző modern hadviseléshez.

Azt már tudtuk, hogy elkezdődtek az új Battlefield-játék munkálatai, most viszont Vince Zampella, a franchise felügyelője az IGN-nek nyilatkozott a készülő új résszel kapcsolatban. Elmondása szerint az egyelőre cím nélküli epizód elhagyja a korábbi részre jellemző science-fiction vonalat és visszatér a sorozat fénykorára jellemző modern hadviseléshez.

"Ha megnézzük, hogy mikor volt a Battlefield csúcspontja, akkor az a Battlefield 3 és a Battlefield 4 idejére tehető, amikor minden modern volt. Úgy hiszem vissza kell térnünk ahhoz, amitől a Battlefield az ami és ezt muszáj jól csinálnunk. És úgy gondolom, hogy az igazi Battlefield az a 3 és a 4 idején volt. Ez most igazi nosztalgiatrip lesz játékosok, sőt a mi számunkra is. Ezek voltak a régi szép idők, meg az 1942." nyilatkozott Zampella. Továbbá az első koncepciós rajzot is nyilvánosságra hozták, ezt alább meg lehet tekinteni. A képen egy légi csata szemtanúi lehetünk, amint különféle légi járművek repülnek egy lángokban álló város fölött.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...