Lelőtték a Dead by Daylight spin-offot

Link másolása
Mégsem fog elkészülni a Dead by Daylight akció-orientált spin-offja, a Project T kódnevű játék. A stúdió szerint a játékosoknak nem nyerte el a tetszését az, amit a tesztelés során tapasztaltak.

Mi is lehoztuk a hírt, hogy több mellékág is készülőben van Behavior Interactive horroruniverzumához, a Dead by Daylight-hoz. Ezek közül több már meg is jelent, azonban a Project T kódnevű játékra fölösleges tovább várni, ugyanis kaszát kapott. A Midwinter Entertainment akciódúsabb címében egy csapat marcona túlélő, az úgy nevezett Tresspasserek egyikének a bőrébe bújva kellett volna túlélnünk a gonosz Entitás birodalmának egy újabb szegletében, a Backwaterben. Az egyedül, de akár négyen is játszható játékban nagyon fontos szerepet töltött volna be a csapatmunka és az együttműködés, hogy a játékosok legyőzhessék a Thrall nevű szörnyeket és kimenekülhessenek a veszélyes világból.

Sajnálatos módon azonban ez már sosem fog elkészülni, a stúdió ugyanis némi fontolgatás után úgy döntött, lelövi a projektet. A döntést azzal indokolták, hogy a júliusi tesztek során a játékosoknak nem nyerte el a tetszését a készülő cím. "A júliusi játéktesztelés után átnéztük a kockázatértékeléseket kereskedelmi szempontból. Míg számos játékosnak tetszett a játék, azonban sajnálatos módon a mélyreható elemzések rossz eredményeket bizonyítottak. Fájó szívvel tudatjuk, hogy a Project T munkálatait leállítottuk. Köszönjük, hogy támogattatok minket és velünk voltatok."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...