Itt a One Piece második évadának első előzetese

Link másolása
A kulisszák mögé leshetünk be a maratoni hosszúságú anime Netflixes live action adaptációjának második évadához érkezett első előzetesben, amiben a Buggy-t játszó Jeff Ward vezet körbe.

Az előzetes legelején a Buggy bohócot megszemélyesítő Jeff Ward köszönti a nézőket, majd a kulisszák mögé invitál minket, első állomásként pedig a "ruhatárba" vesszük az irányt, ahol Kelly Barnard jelmeztervező kíséretében vethetünk futó pillantásokat a több mint 1000 sorozatban használt kosztümre. Matt Owens, a produkció showrunnere is beugrik pár szóra, majd Jeff a smink/fodrász részlegen cukkol minket a temérdek cenzúrázott falfelülettel, ahol sok spoileres tartalom foglal helyet.

A kellékes részlegen olyan manga hű, Oda rajzai alapján összerakott dolgokkal találkozhatunk, mint a Gomu Gomu gyümölcs és Usopp szemüvegének pontos másolata, de egy rejtélyesen felcímkézett "roppant" törékeny tárolót is láthatunk kívülről. Végezetül a díszletekhez is elvándorolunk, a gyönyörűen felépített Ipponmatsu fegyverbolton kívül mutatnak még pár üzletet, és Crocus világítótornyába is ellátogatunk.

A kalózos zsiványkodás második évada valamikor 20**-be érkezik kizárólag a Netflix streaming szolgáltató platformjára.

1.
1.
Yanez
Jöjjön csak, jöjjön minél előbb!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...