Új Cyberpunk anime készül a Netflixnél

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix Geeked Week keretein belül a streamingszolgáltató leleplezte, hogy a CD Projekt RED közreműködésével újabb animét készítenek a Cyberpunk 2077 és az Edgerunners nyomán.

Habár a maga nemében kiváló Cyberpunk: Edgerunners határozott véget ért az első és egyetlen évadjával, számtalan történet mesélhető még el a Cyberpunk univerzumában, Night Cityben és azon túl is. A Netflix már korábban is elhintette, hogy könnyedén készülhetnek még hasonló animációs sorozatok, a streamingóriás ma gyakorlatilag hivatalosan is megerősítette, hogy már javában készül valami új és izgalmas.

A platform kifejezetten animés tartalmakkal foglalkozó X-fiókjára egy igen rövidke videó került fel ma hajnalban, amelyen a Netflix és a CD Projekt RED glitchelő logói láthatók, illetve a felirat: "Return to Night City. Cyberpunk." Ebből nem nehéz kitalálnunk, hogy ismét a lengyel játékfejlesztő stúdió közreműködésével készül a következő anime stílusú Cyberpunk film vagy sorozat.

Könnyen meglehet, hogy ez a projekt hamarabb kerül majd a nagyközönség elé, mint a következő Cyberpunk-videojáték. Habár kétségtelen, hogy a Cyberpunk 2077 megkapja majd a méltó folytatását, a lengyelek egyelőre a The Witcher negyedik fősodros epizódjával, illetve annak spin-offjaival vannak elfoglalva. Vajákos témában egyébként szintén készül egy netflixes anime: nemrég kapott friss trailert és megjelenési dátumot a The Witcher: Sirens of the Deep.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...