A vártnál korábban érkeznek a Homeworld 3 frissítései

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Letöltés
Link másolása
Úgy fest, előre dolgozott a Blackbird Interactive, így olyan lépést tesznek, amire nem sűrűn láttunk példát. A 2025-re szánt frissítéseket előrehozzák, így novemberben egy igazán masszív DLC-pakkra számíthatunk.

Gyakran előfordul, hogy egy-egy megjelenés vagy tartalmi frissítés a vártnál csak később érkezik meg, a Homeworld 3 fejlesztői azonban ennek a fordítottjával lepték meg a játékosokat. A korábban publikált roadmap szerint néhány ingyenes frissítés és fizetős tartalmi csomag is valamikor 2025 elején jelent volna meg, a Blackbird Interactive azonban bejelentette: előre hozzák a roadmap maradékát, így novemberben egy igazán hatalmas update-re számíthatnak a játékosok.

A fent mellékelt, friss és újonnan érvényes roadmap szerint tehát 5 különböző update tartalma érkezik meg egyszerre novemberben. Ezek közt található a Somtaaw és Taiidan flottacsomag is, amelyek két új játszható frakcióval bővítik a War Games játékmódját, de ekkor érkezik meg a három ingyenes update is, amelyek alaposan átszabják a War Games, a Skirmish és a kampány játékmódjait is. Rengeteg változtatásról van szó, így érdemes ellátogatnotok a játék hivatalos Steam-blogjára, ahol részletesen tájékozódhattok a frissítések részleteiről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...