Holnap éjjel State of Play!

Link másolása
Több mint 20 darab PS5 és PS VR2 címet ígérnek valamilyen formában bemutatni a holnapi State of Playen, a stream során bizonyosan feltűnnek majd eddig be nem jelentett játékok is.

5 éve került megrendezésre az első State of Play, a következő 30+ perces show pedig holnap zajlik majd le, a Sony konzoljaira is megjelenő éppen készülő és be nem jelentett címei vonulnak majd fel, és várhatóan több mint 20 játékot fogunk látni PlayStation 5 és PS VR2 platformokra.

Ha az eddigi évek sémájára épül majd a műsor, akkor a PlayStation-exkluzívokon felül lehetnek nagyobb multiplatform címek is, de előzőleg bejelentett külsős fejlesztések is felbukkanhatnak, valamint biztosan láthatunk még PS5 Próra kihegyezett dolgokat is. A Naughty Dog elviekben dolgozik egy sztorialapú játékon, így tökéletes alkalom lenne villantaniuk valamit, de várhatóan Kojima Death Stranding 2-je is tiszteletét teszi majd. Sőt, a játékos berkeken belül hírhedt Lunatic Ignus szerint nagyon közel van egy Resident Evil 9 bejelentés – a State of Play és a Tokyo Game Show egyaránt príma alkalom –, ami elmondása szerint 2025 második felében jelenik majd meg.

A State of Play streamet itteni idő szerint szeptember 24-e, kedd éjféltől kezdik majd, és a hivatalos Twitch és YouTube csatornákon lehet majd nyomon követni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...