Remnant II: The Dark Horizon - launch trailer jár a DLC megjelenéséhez

Link másolása
Mai naptól játszható a Remnant II harmadik és egyben utolsó kiegészítője, még egyszer visszatérhetünk N’Erud világába, hogy megfejtsük az ott rejlő új titkokat.

2023 nyarán jelent meg a Remnant második része és sikeresnek bizonyult, kellemes folytatása volt az elődnek. A mai nappal valószínűleg lezárul a játék története, megjelent a harmadik DLC-je, a The Dark Horizon.

A kiegészítő új sztoriszegmenst tartogat, amivel visszatérhetünk N’Erud világába, hogy az ott megjelent rosszindulatú AI és robot ellenfeleket móresre tanítsuk, és az eget utaló kolosszális förmedvény titkát is felkutassuk. A DLC 10 dollárért megvásárolható, az Ultimate Edition tulajdonosai természetesen vásárlás nélkül indíthatják a friss verziót.

Emellett ingyenes tartalommal is bővült a játék, a Boss Rush módban, ami a nevéből kitalálhatóan a főellenfelekkel való harcra fókuszál. Belevethetjük a küzdelembe magunkat egyedül vagy multiplayerben, és siker esetén a jutalom sem marad el, különleges dropok, fegyverek formájában. Mától játszható a kiegészítő PC-n, PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...