Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered - íme, a hivatalos bejelentés

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Bejelentés
Link másolása
A State of Play műsorán hivatalosan is bemutatkozott a Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered. A Crystal Dynamics kultklasszikusai kívül-belül felújított formában érkeznek a jelenkor platformjaira.

Habár tegnap délután már előre lelőtték a poént, az éjszaka folyamán hivatalosan is bemutatkozott a Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered. Az ezredforduló kultstátuszban élő klasszikusai régóta vártak az alapos felújításra, melyre most került sor az Aspyr Media keze által. Raziel földöntúli kalandjai sosem néztek ki még ilyen jól, hála a magas felbontású textúráknak, effekteknek és az új karaktermodelleknek, és habár gombnyomásra váltogathatunk majd a régi és új grafika közt, az Aspyr a fedél alatt is végzett néhány hasznosnak ígérkező változtatást.

Az eredeti D-Pados "szögletes" irányítás helyett az új kiadás már analógkarokra lett optimalizálva, ami egyben azt is jelenti, hogy a jobb gombát forgatva végre alaposan körül is nézhetünk a felújított tájakon. Nosgoth világa új térképet és iránytűt kap a könnyebb tájékozódás érdekében, a trófeagyűjtők és a fotómód kedvelői pedig külön örülhetnek, hiszen ezeket is megkapta a két epizód. Mindezek mellett pedig pár egyéb meglepetést is belengetett az Aspyr, ám ezek részleteiről nyilvánvalóan csak a megjelenés után értesülhetünk.

A Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered idén december 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

1.
1.
MikeHock
Szerintem ez pont az a játék, amire ráfért volna egy FULL REMAKE.

így nem tudom mennyire fogják vinni a népek..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...