Demót kapott a Metaphor: ReFantasio

Link másolása
Egyelőre csak Japánban érhető el a PlayStation Store-ból, viszont globálisan is megjelenik majd Xbox-ra és PC-re is. Az Atlus új játéka egyszerre lesz ismerős, mégis új.

Ha az Atlus szóba kerül, akkor az első, ami eszünkbe jut, az a Persona-sorozat. Hiába került ki a kezük alól a Shin Megami Tensei-sorozat, vagy akár az Unicorn Overlord is, a csapat neve egybeforrott a Persona-játékokéval. Ezért is volt nagy szám, amikor bejelentették a Metaphor: ReFantasiot, ami egy teljesen új IP-ként érkezik majd októberben.

A sötét hangvételűnek ígérkező fantasy-ben egy komoly társadalmi problémákkal küzdő királyságot kell majd megmentenünk, viszont ez nemcsak egyszerű harccal, hanem politikai mozgalommal is jár. Egy ilyen JRPG-t, ami a készítők elmondása szerint nagyjából a Persona 5 hosszával egyezik majd meg, nagyon nehéz megbecsülni egy demó alapján. Ezzel együtt is érdemes lesz rávetnünk magunkat a már elérhető próbaverzióra.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy egyelőre csak Japánban elérhető a demó, ott is csak PlayStationön, viszont folyamatosan válik elérhetővé globálisan, és Xbox-on és PC-n is. A Metaphor: ReFantasio 2024. október 11-én jelenik majd meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...