A Disney+ fellép a jelszómegosztás ellen

Link másolása
A Disney is követi a Netflixet a profilmegosztások tekintetében, a fő profiltól távol lakó felhasználóknak a jövőben pluszban kell majd fizetniük ha hozzá szeretnének férni a fiókjukhoz.

A Disney+ felvázolta mit kell majd tudni a fizetős megosztásról, a jövőben az elsődleges profil háztartásán kívül élő személyek extra tagként fizethetnek a "Disney+ hozzáférésükért, ami $6.99 dolláros többletköltséget eredményez majd, prémium előfizetésnél pedig $9.99 dollárt. Egy tegnapi blogban tértek ki rá, hogy a funkciók már elérhetőek az USA-ban, Kanadában, Costa Ricában, Guatemalában, Európában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben, miután a nyári tesztek után a héten kiterjesztették a programot.

Sajnos a rendszer kijátszása ellen megtették a lépéseket, az olcsóbb megoldáshoz csak egy extra tagot lehet majd hozzácsapni a fő profilhoz, aki az előfizetése után átviheti a profilját, az előzményeit és a beállításait. Azokra is gondoltak akik sokat vannak úton és emiatt kaphatnak nemkívánatos felugró üzenetet – megakadályozva a streamelést – nyaralás vagy egyéb alkalom okán, ők bejelölhetik a "Távol vagyok az otthonomtól" lehetőséget, vagy költözés esetén a "Háztartás frissítése" opciót.

A részletesebb útmutatóért és további információkért érdemes felkeresni a Disney+ hivatalos oldalán a súgóközpont idevágó részét is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...