Manor Lords - elérte a 2.5 milliós eladást

Link másolása
A Slavic Magic játéka meglepetésre nagy sikert érte el, és a frissen közölt információk alapján újabb mérföldkőhöz érkezett, már 2.5 millióan vették meg az alkotást.

Igazi tündér hercegnő mese, ami a Slavic Magic fejlesztőjével történt, egyszemélyes álma, egy középkori városépítős RTS játéka váratlan sikert aratott, már early-accessbe kerülésekor, idén májusban 2 millióan megvásárolták. Az azóta eltelt időben is tartotta az alkotás a jó hírét, Steam mutatója 90%-hoz közeli értéket mutat.

Friss hírként érkezett az információ, hogy játék már elérte a 2.5 milliós eladási számot, ami bizonyosan felülmúlta a készítő, Greg Styczeń minden remélt elvárását. A Manor Lords még mindig Early Accessben található, kérdés mikor fogja készítője késznek nyilvánítani, ellátni az 1.0-s verzióval.

A kiadó, Hooded Horse végig az alkotó mögött állt és támogatásáról biztosította, az early-access sikere miatt sem kaptak vérszemet, és minden segítséget megadnak Gregnek, hogy tovább tudja építeni a játékot, zavartalan, kreatív körülmények között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...