Bejelentésre került a Turbo Chicken Simulator

Link másolása
Újabb címmel bővül a kretén szimulátorok sora, bejelentésre került a Turbo Chicken Simulator. A bejelentés mellé pedig egy epikus előzetes is társul, ami betekintést nyújt a kakaskodós akció-szerepjátékba.

Megérkezett a 2014-ben, a Goat Simulator által elindított kretén szimulátor műfaj legújabb üdvöskéje, a Turbo Chicken Simulator, amiben egy házityúkot irányítva kell kalandoznunk. Persze, nem átlagos szárnyasról van szó, hanem egy Turbo Kakasról, aki képes arra, hogy Sonic, a sündisznót megszégyenítő gyorsasággal rohanjon, robbanó tojásokat tojjon (hím létére), valamint Szuper Csillagharcossá változzon.

De vajon miért van szüksége egy baromfinak ilyen képességekre? Nos, a Balkanware nyíltvilágú akció-szerepjátékában a háziszárnyasok természetes ragadozójának számító gonosz, militáns rókákkal kell felvenni a harcot, akik mindent bevetnek azért, hogy pipihusi legyen a vacsijuk, így nem riadnak vissza sem a helikopterek, sem a tankok, sem pedig a T-rex-mechák használatától.

A Turbo Chicken Simulator PC és Playstation 5 platformokra fog megjelenni, a pontos megjelenési dátum még nem ismert, jelenleg korai hozzáférésben érhető el az előbbin.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...