Football Manager 25 - itt a hivatalos megjelenési dátum

Link másolása
Sok információ elérhető volt már az idei Football Manager részről, de végre megtudtuk a megjelenési dátumot és mellé egy rövid bejelentő videót is megosztottak a fejlesztők.

Ahogy a FIFA-széria, úgy a Football Manager is nagy múltra tekint vissza, és évenként jelentek meg újabb és újabb verziói. Idén sincs ez másképp, számos részletet már megosztottak a készítők, de a játék megjelenéséről eddig hallgattak. De csak eddig.

Egy új videót osztott meg a fejlesztők hivatalos YouTube-csatornája, ami ugyan nem listázza kimondottan az idei rész újdonságait, de határozott stílussal sugallja, hogy mennyi minden változott, mennyi mindenre kell majd a csapatok irányítása közben figyelni. Fontos szerepet tölthet majd be a tehetségek felkutatása, kis csapatok sikerének egyengetése, a megfelelő taktikai kiválasztása, felhasználva a meccsekről érkező rengeteg információt.

A készítők elmondása alapján minden eddiginél több csapat és játékos került a programba, megújult nemcsak a kezelő felület, de a játékos animációk is.

A Football Manager 25 november 25-én jelenik meg PC-re (a játék Macen is futtatható), Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Netflixen keresztül mobilra, illetve december 3-ától lesz elérhető Nintendo Switchre a FM25 Touch verzió.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...