Ingyenesen nézhető a The Legend of Vox Machina első két évada

  • Írta: szlav
  • 4 órája
  • Cooltúra
Link másolása
Ha bírjátok a fantasyt, a D&D-t vagy a Baldur's Gate-et, esetleg a Critical Role rajongói vagytok, akkor van egy szuper hírünk! A harmadik évad premierje előtt ingyenesen megtekinthetővé vált a The Legend of Vox Machina eddigi összes epizódja.

2012 decemberében egy baráti társaság, pár játékipari szinkronszínész összeült egy szülinapi bulival egybekötött asztali szerepjátékozásra, néhány évvel később pedig az internet egyik legsikeresebb websorozata, a Critical Role kerekedett a kalandjaikból. Az élőben közvetített játékokat nézők százezrei követték hétről hétre, a multimédiás franchise-zá duzzadó brand pedig olyan népszerű lett, hogy az Amazon Prime Video karolta fel őket, amikor szóba került, hogy érdemes lenne animációs sorozatot készíteni az improvizált kalandokból.

A The Legend of Vox Machina eddig két évadot élt meg, október 3-án pedig befut a harmadik, a jó hír pedig az, hogy sosem volt ennél könnyebb felzárkózni a sztorival! Habár az új évad továbbra is a Prime Video katalógusában debütál, a szolgáltató feltöltötte a YouTube-csatornájára az első két évad összes epizódját. Ha tehát ti is szeretitek a D&D-s kalandokat, illetve a kifejezetten felnőtteknek szóló, szókimondó rajzfilmeket, akkor mindenképp érdemes ránéznetek a Vox Machina balfék hőseire!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...