Újabb infók derültek ki az elkaszált Halo battle royale-játékról

Link másolása
Újabb részletek láttak napvilágot a sokat pletykált, aztán elkaszált battle-royale műfajú Halo spin-offból. Az elmondottak alapján a Project Tatanka (vagy Ekhert) kódnevű játék nem is tűnt volna rossznak.

Egy időben sok pletyka keringett arról, hogy egy battle-royale műfajba tartozó spin-off epizóddal fog bővülni a Halo-franchise. A pletykák úgy tűnik igazak voltak, azonban a Project Tatanka (vagy Ekhert) kódnévre hallgató játékot tavaly a fejlesztőstúdió, a 343 Industries végül is lelőtte. Ennek az volt az oka, hogy a stúdió egy teljesen új, a fősodorba tartozó címen kezdett dolgozni, valamint maga a műfaj is sokat veszített népszerűségéből, így a BR Halo nem készült el. Ennek ellenére a játékosok látszólag még most is érdeklődnek a projekt iránt, ugyanis a Rebs Gaming nevű YouTube-csatornán egy új videó tűnt fel, amiben az elkaszált epizódról derülnek ki friss információk.

Ebből kiderül, hogy a játékot heti rendszerességgel tesztelte a stúdió, a játékosok pedig ODST-módra, drop-podokkal érkeztek volna le az Infiniteből is ismert Zeta Halo felszínére, ahol meg kellett volna küzdeniük egymással, miközben adott időközönként Pelicanok szállítottak volna a muníciót. Ezek alapján még akár jó is lehetett volna, bár azt nem lehet tudni, mekkora sikert aratott volna, tekintve, hogy sokan még ahhoz sem szoktak hozzá, hogy sprintelni is lehet az újabb epizódokban, pedig az még a Bungie alatt került be a 2010-es Reach-be...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...