Masahiro Sakurai befejezi YouTube csatornáját

Link másolása
Október közepén érkezik a fináléval a Smash Bros. legendás megalkotója, a vidójátékgyártással foglalkozó videóit több mint 2 éven át töltögette fel, megosztva tapasztalatait a nagyvilággal.

Masahiro Sakurai 2022-ben indította a videójáték készítéssel foglalkozó YouTube csatornáját, amin a 2 év leforgása alatt több mint 250 videót töltött fel, megosztva a játékiparban szerzett tapasztalatait, ezzel segítve a kezdő fejlesztőket. A Smash Bros. készítőjének videói viszont bárki számára érdekesek lehetnek, elképesztő mennyiségű információt nyerhetünk ki a többnyire rövid, tömör és informatív mozgóképekből, amiket sokszor animál és illusztrál is.

A tartalomgyártás után remélhetőleg visszatér a videójáték fejlesztéshez, egy tavalyi vidójában beszélt arról, hogy a Smash bros. franchise egy masszív és fontos IP-je a Nintendónak, így feltételezhető egy esetleges következő epizód, de sok munka lesz még abban, hogy ez milyen formában tudna megvalósulni. Egy viszont biztos, saját maga nélkül nehezen tudja elképzelni jelenleg a szériát, és továbbra is együtt szeretne dolgozni a Nintendóval ha egy mód van rá.

A speciális finálét október 15-én teszi elérhetővé, a csatornán fellelhető anyagok pedig továbbra is elérhetőek maradnak mindenki számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...