Starfield - alulteljesített a Shattered Space

Link másolása
A Starfield első nagy kiegészítőjét számos kritika érte a megjelenés után pár órával, mivel a jelek szerint ennyi idő alatt is kijátszható kiegészítő legérdekesebbnek szánt eleme, a fő küldetésszál.

A múlt hónap végén érkezett meg a Starfield első nagy kiegészítője, amire számos rajongó úgy tekintett, hogy majd alapjaiban fogja megváltoztatni az alapjátékot, orvosolni fogja a kritizált elemeket és új tartalmakat is hoz. A 30 dolláros kiegészítő megjelenése után viszont úgy fest, hogy a rajongók nagyot csalódtak. A Steamen jelenleg "Többnyire negatív" címkével bíró kiegészítőt ért kritikák leginkább a tartalmat bírálják, lévén a fő történet 5-6 óra alatt letudható. Az mellékküldetésekkel ugyan kiegészíthető a játékidő, viszont jelek szerint ezek nem nyújtanak semmilyen érdemi újdonságot az alapjátékhoz képest.

A Twitch-számok egy másik problémára utalhatnak. A streamingplatformon ugyanis alig emelkedett meg a Starfieldhez kapcsolódó adások nézettsége, ami összefüggésben lehet a széleskörű marketing hiányával. Tekintettel arra, hogy a kiegészítő a Deluxe Edition részét képezi, számos előrendelő alapból megkapta a kiegészítőt.

Persze, a kiegészítőt nem lehet egyértelmű kudarcként leírni, hisz aki szereti az alapjátékot, annak remek hír lehet az, hogy a kiegészítő lényegében ugyanaz, csak még több. Új rendszerek is kerültek a játékba az új helyszínek és a régi-új frakción túl, viszont így is kifogásolják sokan az árazást. A Shattered Space azért is van nehéz helyzetben, mert olyan kiegészítőkhöz mérik a rajongók, mint a Fallout 4 Far Harbor-ja vagy a Skyrim Dragonborn-ja.   

1.
1.
Spazz Maticus
..."Persze, a kiegészítőt nem lehet egyértelmű kudarcként leírni"...

Majd utána egy gyors fizetett hirdetés belinkelése a hírhedten megbízható X-ről, egy olyan embertől, akinek még az e-mail címében is benne van hogy "hype", a többi nála fellelhető "független tartalomról" nem is beszélve...XD

A "széleskörű marketing hiánya" fejtegetéseteknél már hangosan röhögtem.

De, kedves Gamekapocs, a kiegészítő is bukta, meg ez a játék is. Szeretek ide járni egyébként, de émelyítően kiábrándítóak ezek a "cikkek", értem hogy muszáj, de nem lehetne legalább kicsivel finomabban csinálni ? XD...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...