Megjelent a Parcel Corps!

Link másolása
A Jet Set Radio hangulatát megidéző játék megjelenését szeptember elején napolták el bizonytalan időre. Most viszont a semmiből, mint egy biciklis, előbukkant a Parcel Corps, ami tegnaptól már elérhető.

Ha valakinek kedves emlékei vannak a Jet Set Radioról, esetleg a Crazy Taxi volt meghatározó élmény a számára, vagy csak egyszerűen szereti a biciklivel űzhető extrém sportokat, annak van egy jó hírünk: megjelent a Parcel Corps! Amilyen váratlanul halasztották el a játék megjelenését még szeptemberben, az eredeti megjelenés napján, pont ugyanúgy jelent meg most október 3-án a játék PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Az unalmas irodai munkát hátrahagyva New Island három, egymással versengő biciklis futár cégének egyikéhez szerződünk, és feladatunk innentől kezdve az lesz, hogy a megrendelést leszállítsuk – bármi áron. Legyen szó gyors kajáról, vállalati titkokról vagy valakinek a szívéről, gyorsan és épségben kell majd leszállítanunk azt. Persze, az extrém szállítás nem lenne elég extrém, ha csak a falon bicikliznénk vagy a gőzkürtők felett lebegnénk, ezért a hatóságokra is figyelnünk kell, akik valamiért mindent megtesznek a futárok megállításáért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...