Októberben indul a Windblown korai hozzáférése

Link másolása
A Dead Cells társalkotóinak új co-op roguelike játéka a Steam Next Fest keretein belül is kipróbálható lesz egyjátékos módban, nem sokkal az early access rajt előtt.

A tavalyi The Game Awardson mutatták be először a Motion Twin akkor még készülőben lévő játékát, a Windblownt, ami a már ismerős roguelike alapfelállást azzal bolondítaná meg, hogy kapásból a co-opra helyezi a hangsúlyt, és akár hárman is nekivághatunk a kalandoknak. Az öt biom és a 12 fegyver is jól hangzik, és ezek még csak azok, amelyek a korai hozzáférés rajtjának pillanatában elérhetők lesznek.

Ugyanis ennél a játéknál is az early access metódust választották a készítők. A korai hozzáférés minimum egy évig tart majd, és további fegyverek és környezetek kerülnek majd a játékba, de számíthatunk pár meglepetésre is. Történetünk szerint egy óriási örvény körül keringő, lebegő sziget lakóiként kell megmentenünk otthonunkat egy olyan harcban, amelyben előzőleg számtalan más harcos már elbukott.

A korai hozzáférés 2024. október 24-én indul, viszont az egyjátékos verzió demója október 14. és 21. között kipróbálható lesz a Steam Next Fest keretein belül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...