Nem csak medvéknek ajánlott az Epic Games Store legújabb ajándéka

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Akció
Link másolása
Ezen a héten sem érdemes kihagyni az Epic Games Store ingyenes játékát. Ezúttal egy panziót kell felépítenünk és menedzselnünk... ami nem is olyan egyszerű, ha egy medve vagy.

Egy picit megkéstünk vele, de nem felejtettük el, hogy újabb ingyenes ajándékkal vár az Epic Games Store! A digitális bolt ezúttal a Bear and Breakfast nevű imádnivaló menedzserjátékot dobja utánunk, amelyben egy medve szerepében kell felépítenünk és felvirágoztatnunk egy erdei panziót. Szerencsére főszereplő mackónk, Hank igazán rendes alak, nem akar belekóstolni a vendégekbe sem, ám így sem maradunk izgalmak nélkül, hiszen hamar előkerülnek egy ősi összeesküvés nyomai...

Ahogy az lenni szokott, ismét egy teljes hétig kínálja ingyen a játékot az Epic - jövő csütörtök délutánig van időtök behúzni a Bear and Breakfastet. Ezt megtehetitek az Epic Games Store weboldalán vagy a PC-s kliensben.

A jövő héten két újabb játékot vihetünk majd haza, ezek címei pedig már ismertek. Az első az Empyrion - Galactic Survival lesz, egy igazán szemrevaló sci-fi sandbox túlélőjáték. Mellé az Outliver: Tribulation című TPS túlélőhorror akciójáték lesz bezsákolható, ami egy hintésnyi soulslike-esszenciával és az afrikai mítoszokból átvett elemekkel bolondítja meg a mókát. Ne felejtsétek majd őket is berántani jövő csütörtöktől!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...