Mentari - videón a táncos kalandjáték

Link másolása
A tánc gyógyító erejét kell bevetni majd a stellarNull készülő izometrikus fantasy kalandjátékában, ahol a világ valami misztikus oknál fogva megállt, és a mi feladatunk lesz újraindítani.

Az Anuchard-ot fejlszesztő stellarNull csapatának legújabb játékát ismét az indie.io stúdiója fogja kiadni, ám ezúttal a 2D-s JRPG-jük után egy dimenzióval feljebb lépnek, a Mentari festői kis fantasy-jében áttáncolunk a 3D-be, ahol a különféle koreográfiákkal minden harc erőszakmentesen – legalábbis a főhős részéről – lesz elrendezve.

A mediterrán szigetvilágban játszódó kalandban a játék címét adó Mentari lesz a főszereplő, és a kis hősnek kell majd újra mozgásba hoznia a rejtélyes esemény hatására megdermedt világot. Az ígéretek szerint a történet előrehaladtával karakterünk egyre jobban megismeri majd önmagát, aminek köszönhetően újabb és újabb gyógyító táncmozdulatokkal bővül a repertoár, így egy idő után több száz lehetséges kombináció áll majd rendelkezésre.

A Mentari PC-re fog megjelenni, dátumot viszont még nem oszottak meg velünk, Steam-en viszont már most kívánságlistára helyezhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...