Cleared Hot - helikopteres akciójáték készül

Link másolása
Az őskövületnek számító MicroProse Software felügyeli a retró hangulattól sugárzó játékot, amiben helikoptereket vezetve tehetünk rendet az ellenségeink, de akár bárányok között is.

A Cleared Hottal kapcsolatban számos inspirációt fel lehetne sorolni, amik leginkább a játékok hőskorában jelentek meg, példaképp említendő a Commanche sorozat vagy a Desert Strike, ami egy remek ajánlólevél lehet a készülő alkotásnak, ha beváltja az ígéreteket. Ugyanakkor azt a bizonyos lécet meg kell, hogy ugorja. A hivatalos bemutatónál olvasható kommentekből azt lehet leszűrni, hogy sokan vártak már egy hasonló játékra, leginkább azok, akik anno élvezték az említett elődök kínálta szórakozást.

A videó számos elemét elénk tárja a készülő alkotásnak, az akciódús, humoros hangulat, háromféle környezet (sivatag, dzsungel, sarki), nappali és éjszakai küldetések. A helikopterekhez tartozék lesz egy kötél és mágnes, amivel szinte mindent megmozgathatunk, ezzel is bővítve a harcok, feladatok megoldási variációit. Az egyjátékos történet során fejleszthetőek lesznek a helikopterek, egyedi színezéssel dobhatjuk fel a megjelenésüket.

Egyelőre megjelenési dátummal nem szolgáltak a fejlesztők, az elérhető információk alapján PC-re fog érkezni a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...