Úgy tűnik, érkezik az Overwatch Mobile

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Pletyka
Link másolása
Jason Schreier tényfeltáró könyve leplezte le az Overwatch mobilos kistesóját. A Blizzard még hivatalosan nem erősítette meg a játék létezését, de a forrás bombabiztosnak tűnik.

Nagy köröket megy mostanában Jason Schreier frissen megjelent könyve, a Play Nice: The Rise, Fall and Future of Blizzard Entertainment, amelyben a Bloomberg híresen megbízható újságírója számos olyan témára rávilágít, amelyekre normál esetben legfeljebb csak a Blizzard alkalmazottainak lenne rálátásuk. A legújabb bomba egyben egy leleplezés is, Schreier ugyanis a könyvében azt állítja, hogy a Call of Duty Mobile sikereit követően hamarosan az Overwatch is megkaphatja a saját mobilos mellékhajtását.

Az író túl sok részletet egyelőre nem árul el magáról a játékról, azt azonban már tudni, hogy az Overwatch Mobile fejlesztését az a Walter Kong felügyeli, aki az Overwatch 2-ben a hősök és friss tartalom rendszeres megjelenéséért felel. A potenciális megjelenési dátumról sincsenek még hírek, ám Schreier a napokban megjelent kötetében azt állítja, hogy jelenleg is dolgoznak a mobiljátékon.

A játék létezése (vagy legalább annak az ötlete) aligha lehet meglepő, hiszen a közelmúltban az Activision, a Blizzard és az immáron felettük álló Microsoft is határozottan kijelentették, hogy mobilplatformokon is tovább bővítenék a franchise-aikat. Láttunk már erre igazán sikeres és kevésbé nagyot durranó példákat is (Diablo Immortal vs. Warcraft Rumble), ám az Overwatch, az univerzuma népszerűsége ellenére, még semmilyen formában nem vetette meg a lábát a mobilos szférában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...