Tovább késik a Football Manager 25

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Csúszás
Link másolása
Az eredetileg novemberre kitűzött dátumot egészen jövő márciusig tolta el a Sports Interactive és a SEGA. A fejlesztők egy őszinte közleményben kérnek elnézést a csalódott rajongóktól.

Egy kisebb csúszáson már átesett a Football Manager 25, ám úgy tűnik, hogy ez az extra pár hét közel sem volt elég ahhoz, hogy a Sports Interactive csapata megfelelően gatyába rázza a fejlesztését. A stúdió egy nyílt közleményben nyilatkozott a futballmenedzser-játékuk további csúszásáról, ami ezúttal nem csupán pár hetet jelent - egészen jövő márciusig halasztják a program premierjét.

Az általunk is mellékelt közleményből hamar kiderül, hogy a csapat nem igazán keres kifogásokat, ők is pontosan tudják, hogy mennyire kiábrándító lehet ez a széria rajongóinak. Erre az extra fejlesztési időre azonban szükségük van ahhoz, hogy a Football Manager 2025 remek állapotban kerülhessen a játékosok elé. Az idei kiadás látvány és technikai újítások szempontjából is a generáció eddigi legnagyobb ugrását hozza, a fejlesztők pedig egyszerűen nem szeretnék megkockáztatni azt, hogy a pár hónappal korábban ugyan, de félkész állapotban jelenjen meg az alkotásuk.

A játék előrendelőit természetesen kompenzálják, ha valaki szeretne élni a pénzvisszatérítés lehetőségével, akkor erre lehetőséget kapnak. A pontos dátumot egyébként nem fedte fel a stúdió, annyit azonban megelőlegeztek, hogy a márciusi megjelenést megelőzően januárban számíthatunk friss gameplay-előzetesre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...