Elsőnapos Xbox Game Pass cím lesz a MechWarrior 5: Clans is

  • Írta: szlav
  • 2 órája
  • Akció
Link másolása
Napokon belül újabb meglepetéssel gazdagodik az Xbox előfizetéses játékkatalógusa. Frissen érkezett a hír, miszerint a MechWarrior 5: Clans is csatlakozik a szolgáltatáshoz, már a megjelenése napján.

A MechWarrior 5: Mercenaries is szép karriert futott, és fut továbbra is az Xbox Game Pass egyik játékaként, a jó hír pedig az, hogy nem vár más az új részre sem! A Piranha Games ma bejelentette, hogy a legújabb dobásuk, a spinoffként vagy teljesértékű folytatásként is értelmezhető MechWarrior 5: Clans is csatlakozik a havidíjas katalógushoz, mégpedig a megjelenése napjától kezdve.

Ez a nap pedig október 16-át jelenti PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön egyaránt - a Game Pass-hozzáférés természetesen csak PC-n és Xboxon érvényes. Az erős történetre fókuszáló, egyedül vagy kooperatív módban játszható meches játék persze csak egy lesz az Xbox Game Pass újdonságai közül - a hivatalos listát pár napon belül közli a Microsoft, de arra már mérget vehetünk, hogy ebben a hónapban többek közt a Call of Duty: Black Ops 6 lesz még a szolgáltatás további nagy dobása.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...