Nagy bemutató streamet kap a Monster Hunter Wilds

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Rendezvény
Link másolása
Jövő februárig kell várnunk a következő nagy Monster Hunter-játék megjelenéséig, a Capcom azonban a jövő héten tart egy jókora közvetítést, ami a friss látnivalók mellett számos kérdést is megválaszol majd.

Pontosan egy hét múlva, vagyis október 23-án, magyar idő szerint 16:00-kor érkezik a Monster Hunter Wilds Showcase - jelentette be a stúdió egy rövidke X-posztban! Ez lesz a Capcom eddigi legnagyobb szabású bemutatója a Monster Hunter-széria következő fő epizódjának a tekintetében, és habár azt egyelőre pontosan nem tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a közvetítés, egészen biztos, hogy sok új látnivalót és gameplayt hoznak majd a japánok.

A szörnyvadászos játék új, izgalmas részleteiről a Monster Hunter Wilds producere, Ryozo Msujimoto mesél majd, nekünk pedig a Monster Hunter hivatalos Twitch-csatornájára kell majd ellátogatnunk ahhoz, hogy élőben követhessük az eseményt. Természetesen akkor sem maradtok majd le semmiről, ha minket követtek, a látottakról a szokásaink szerint beszámolunk majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...