Mobilra jelentették be a Marvel Mystic Mayhemet

Link másolása
A NetEase Games a Destiny: Rising mellett egy Marvel-címet is hegeszt, ugyanis most jelentették be a készülő szuperhősös mobiljátékukat, ami egy csapatalapú RPG lesz.

A NetEase Games stúdió nem ismeretlen a mobiljátékok piacán, a kínai illetőségű cég tucatnyi játékot dobott már ki a mobilpiacra, legutóbb pedig a Destiny franchise spin-off-ját jelentették be, ami egy igazán érdekes alkotásnak ígérkezik.

A Marvel Mystic Mayhem egy csapatalapú RPG lesz, amiben a Marvel világából ismert hősök és rosszfiúk kelnek birokra az álmok birodalmának urával. A gonosztevő az ő elméjükbe férkőzik majd be, valóra váltva legnagyobb félelmeiket, összemosva a valóságot a képzelettel. Az előzetesen többek között a következő karakterek bukkannak fel: Doctor Strange, Iron Man, Scarlet Witch, Spider-Man, Hulk, Sleepwalker, Moon Knight, Armor, Psylocke, Lady Bullseye, Misty Knight, Juggernaut, Man-Thing, Mister Negative, Doppelganger.

A marveles mobiljátékhoz megjelenési dátumot nem kaptunk, de a leírás alapján a következő linken már lehet is előjelentkezni, itt pedig további információkat találhattok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...