Mobilra jön a Destiny: Rising

Link másolása
A NetEase Games fejlesztésében érkezik a Destiny-franchise mobilos epizódja, amihez november elsején indul a zárt alfa teszt, a bejelentéshez pedig egy ütős kis előzetest kaptunk.

A Bungie népszerű FPS-ének világát, karaktereit és úgy minden mást licencelve fejleszti és adja majd ki a NetEase Games a mobilokra készülő, free-to-play modellel megálmodott Destiny: Risingot. Az alternatív idősíkon játszódó epizód a sötét kor után helyezkedik majd el, tartalmaz majd 6 fős co-op strike-okat, PVE és PVP módokat, valamint saját kampány része is lesz.

A kedvcsinálót elnézve az alma nem esik majd messze a fájától, a grafikát leszámítva mintha csak egy korábbi Destiny játékot néznénk menet közben, de tekintve hogy a játékmenetet korai pre-alfa verzióból rögzítették, a végleges kinézet még bármely irányba változhat. Geoff Keighley  –  videójátékos újságíró és a The Game Awards vezető producere – X-oldalán láthatunk 3 új karaktert is a free-to-play modellel készülő spin-offhoz, de egyéb infókat és art worköket is megosztott a követőivel.

Megjelenési dátumot nem kaptunk egyelőre a mobilokra készülő Destiny: Rising-hoz, de november elejétől indul a zárt alfa teszt, amire a következő linken át lehet jelentkezni, a szerencsés kiválasztottak pedig november elsejétől már ki is próbálhatják a játékot. (További részletek a zárt alfával kapcsolatban itt találtok.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...