Jövőre érkezik a Bad Cheese

Link másolása
Pszichológiai horrorban láthatjuk viszont jövőre az 1920-as évekbeli Mickey Egeret, Simon Lukasik sötét, rajzolt grafikával megálmodott világa PC-re érkezik majd.

2024 január elsejével a Willie gőzhajó (Steamboat Willie) Mickey Egere szabad préda lett, az 1928-ban bemutatott rövid musical vígjáték főszereplője végre közkinccsé vált, a Disney 40 évvel ezelőtt még ki tudta ügyeskedni a szellemi tulajdon meghosszabbítását, de az idő gyorsan telik, és eljött ez a bizonyos nap is. Valószínűleg sokan kapnak majd az alkalmon, Micimackót is láthattuk az utóbbi években egy horror filmben, a híres egeret pedig most egy pszichológiai horror játékban irányíthatjuk, amint elkészül Simon Lukasik interpretációjában.

A Bad Cheese-ben egy szegény kis egérgyereknek kell majd anyja távollétében eltöltenie egy hétvégét diszfunkcionális apjával, közben pedig nagyon kell ügyeljen rá, hogy ne húzza ki a gyufát. A groteszk de felettébb bájos FPS-ben a ház körüli munkákat kell ellátni – felmosni, suvickolni, agyoncsapni a nem kívánatos rovarokat, és apukának bekészíteni a szükséges gyógyszereket –, de mindeközben a házban lakozó démonok se tétlenkednek, és a fater is könnyen haragra gerjed.

A Bad Cheese valamikor 2025 folyamán érkezik PC-re, de a Steam felületén már most kívánságlistára helyezhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...