Készülőben a The Electronic Gaming Monthly Compendium

  • Írta: JesusHun
  • 4 órája
  • Érdekesség
Link másolása
Kickstarter kampány keretein belül tervezik elkészíteni a neves amerikai videójátékos magazin 320 oldalas könyvét, amihez a támogatók egy digitális archívumhoz is hozzáférést kapnak majd.

Az Electronic Gaming Monthly az Usa egyik legmeghatározóbb videójátékos magazinja volt, ami negyed évszázadon át jelent meg havi rendszerességgel, egy ideje viszont már teljesen digitális formában végzik tevékenységeiket. A most készülő Electronic Gaming Monthly Compendium a hosszú évek munkája előtt kíván tisztelegni, a keménykötéses könyv átfogó és vaskos lesz.

A Kickstarter kampányuk két és fél óra leforgása alatt elérte a kitűzött 35,000$ dollárt, azóta pedig közel 500%-os támogatás érkezett be nekik, ha pedig elérik a 250,000$ dolláros álomhatárt, egy új szám is nyomtatásra kerül majd. A támogatás mértékétől függően különböző jutalmakat lehet szerezni, a digitális vagy fizikális könyvön túl a gyűjtői kiadás is a tiéd lehet, ha pedig elég pénzt invesztálsz, akkor a neved is bekerül a köszönetnyílvánításba.

A könyv mellett egy digitális archívum is készült, amiben megtaláltható az EGM mind a 264 megjelent magazinja, ezekben pedig kedvünkre olvasgathatunk és navigálhatunk. A kampányból még 28 nap hátra van, így több mint esélyes a legmagasabb cél elérése, így kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...