Gameplay bemutatón a Kong: Survivor Instinct

Link másolása
A játék első 15 percét nézhetjük meg az IGN jóvoltából, és a látottak alapján az idei King Kong-játék ugyan nem az lesz, amire elsőre gondolnánk az óriásmajom nevének hallatán, igazán ígéretesnek tűnik.

Igazán rendhagyónak ígérkezik a Kong: Survivor Instinct, hisz közelebb elsőre a This War of Mine-hoz, mint amennyire a cím sugallja, ugyanakkor központi szerepet fog kapni benne a MonsterVerse egyik kulcsfigurája is, de számos más kaijura is számíthatunk majd. Most pedig kaptunk egy kis ízelítőt a játékmenetből is.

Az IGN készített egy 15 perces videót, ami a játék elejét tartalmazza. Ugyan egy percig sem tűnik nagy költségvetésű alkotásnak a játék, az átvezetők sem túl meggyőzők, azért van pár jó pillanata, maga a játékmenet pedig kifejezetten érdekesnek ígérkezik a parkour platformerkedéssel és a feladványok megfejtésével.

A Kong: Survivor Instinct 2024. október 22-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is, és mindössze a harmadik King Kong játék lesz 20 éven belül.

2.
2.
Spazz Maticus
Már miért is állna közel ez az inkább "survivor bázismanagelős stratégiai" This War of Mine-hoz, amikor ez látgatólag egy "felfedezős, ugrálós" metroidvania játék ?

Mert ugyanolyan a nézet benne ? :)

Mint alább itt jól irta a kolléga : Inkább az anno indie cím létére -abszolute megérdemelten- egészen nagyot futó Deadlight-hoz hasonlit ez inkább, csakhát 2012-rég volt ugye...XD

1.
1.
memoryman
Deadlight jutott róla eszembe.
https://store.steampowered.com/app/211400/Deadlight/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...