DayZ Frostline - ha kimaradt volna a launch trailer

Link másolása
A pár napja megjelent kiegészítőben nagy szerephez jut a túlélés a cudar hidegben, így jogos a készítők intelme, csak azok juthatnak előre, akik "ereiben jég, szívében tűz lakozik".

2018-ban jelent meg az ARMA II modjából indulva teljes játékká avanzsált DayZ, amely most kapott egy nagy DLC-t, középpontban a fagyos környezettel és az ottani túléléssel. A megjelenéshez készített bemutató némi The Long Dark-hangulatot idéz, de persze a két játék nem ugyanarra koncentrál.

Elég sok mindent belepakoltak a készítők a kiegészítőbe, kezdve a 83 km2-es vulkanikus területtel, ami főként jéggel és havas tájakkal borított, és minden nap a túlélésért kell küzdeni a fagyos világban. A környezethez új állatok is dukálnak, farkasok, nyulak, rénszarvasok fogják keresztezni utunk, amiket levadászva és a nyersanyagokat összegyűjtve segíthetnek az életben maradásban. Megújul a halászati mechanika, új betegségeket tartogat a játék és természetesen a téli öltözet is megjelenik a szereplőkön. 

A játékba egyedül és társakkal is belevághatunk, október 15. óta elérhető a DayZ Frostline PC-n, Xbox One, Series X/S és PlayStation 4, 5 konzolokon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...