Black Myth: Wukong - úton az xboxos kiadás

  • Írta: szlav
  • 10 órája
  • Hír
Link másolása
Némi késéssel ugyan, de úgy tűnik, hogy hamarosan Xbox Series X/S konzolokra is befut a Black Myth: Wukong. Az xboxos port már átesett a korhatár-besoroláson.

Eddig sem volt titok, hogy a Game Science csapata nem csupán PC-re és PlayStation 5-re, de Xbox Series X/S-re is el szeretné hozni a nagy népszerűségnek örvendő alkotását, a Microsoft gépeire szánt portok azonban nem készültek el sikeresen az augusztus 20-i rajtra, a fejlesztők ugyanis komoly memóriaszivárgásos problémákkal küzdöttek a platformon. Tudni lehetett tehát, hogy csak idő kérdése, hogy befusson az xboxos átirat, most pedig úgy tűnik, már csak egy karnyújtásnyira vagyunk ettől.

Az Egyesült Államok korhatár-besorolással foglalkozó szerve, az ESRB ugyanis a minap besorolta a játék Xbox Series-konzolos portját is. Nem meglepően az xboxos verzió is "T for teen" besorolást kapott, a játékban fellelhető fizikai erőszakra, vérre, szókimondó nyelvhasználatra és részleges meztelenségre hivatkozva.

A lényeg azonban az, hogy a port már egész biztosan létezik, méghozzá közel kész állapotban, így az is igen valószínű, hogy nem kell már sokat várnunk arra, hogy a Black Myth: Wukong Xbox Series X/S-en is tiszteletét tegye.

1.
1.
Ooorky
Jöhet Gamepass-ba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...