Megmutatta magát az Ash, a jövőre érkező sci-fi mozi

Link másolása
Mi is lehet félelmetesebb egy űrhajós számára, mint amikor egy idegen bolygón landolva, holtan találja a legénység többi tagját? Az Ash ezt az alaphelyzetet viszi pszicho-thriller irányba.

Flying Lotus neve nem feltétlen lehet ismerős a filmes közönség számára, mert az úriember eddig főleg zenei pályafutását egyengette, rendezői képességét eddig a 2017-ben Kuso-ban és a 2022-es V/H/S/99 antológiába készített epizódban próbálgatta. Az Ash megrendezése lesz tehát a harmadik filmes próbálkozása, amelyhez sikerült toboroznia Eiza Gonzálezt (Baby Driver, A piszkos hadviselés minisztérium) és Aaron Pault (Breaking Bad, Need for Speed).

A film története szerint Eiza karaktere, Riya az Ash bolygóra érkezés utáni ébredés során holtan találja legénység többi tagját, akik egyértelműen gyilkosság áldozatai lettek. Brion (Aaron alakításában) siet a megmentésére, de a kalandjuk során számos félelmetes helyzeten kell átküzdeni magukat, hogy megértsék milyen veszélynek vannak kitéve, és ki kell deríteniük, hogy vajon bízhatnak-e egymásban.

Az Ash 2025-ben tervezett bemutatója a mozikban lesz, ami azt jelenti, hogy a készítő stúdió bízik annyira az alkotásban, hogy nem streamingen jelenteti meg első körben.

1.
1.
Shao Kahn
Nagyon helyes! Egy újabb mozifilm a 2025-ös listámra!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...