Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered - videón a főellenségek

Link másolása
Az Aspyr jóvoltából a szeptemberi bejelentés után újabb előzetesen láthatjuk mozgás közben a Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remasteredet, ezúttal a főellenségekből mutattak meg párat.

Hivatalosan a múlt hónapban, a State of Play műsorából kaptuk a hírt – az azt megelőző napi szivárgás miatt kisebb volt a meglepetés –, a Crystal Dynamics klasszikusait feljavított formában élvezhetjük újra az előző és jelen generáció konzoljain, de PC-re is ellátogat a vámpíros kalandjáték 2 epizódja.

Az előzetesen alkalmazott áttűnések segítségével pontosan láthatjuk mekkora lesz a változás a régi és a remasterelt alkotások között, a klasszikus esszenciát megőrizendő, láthatóan csak a szükséges mértékben nyúltak hozzá. A kedvcsinálón mozgás közben tekinthetünk meg 5 főellenséget, amik pöpecül festenek majd a ráncfelvarrás után.

A Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered december 10-én érkezik PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re, az előrendeléseket pedig a kiszemelt platform digitális boltjában lehet leadni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...