A Bungie kreatív csapata mostantól a PlayStationnél dolgozik

Link másolása
A Bungie kreatív csapata mostantól PlayStation kreatív részlegén dolgozik, ahol a készülő live-action címek elkészítésében fognak segédkezni. A hírt a kreatív igazgató közölte.

Két évvel ezelőtt a Bungie hivatalosan is a Sony zászlaja alá került, az összefonódás azonban itt még nem állt meg. A friss értesülések szerint a klasszikus Halo, a Marathon, valamint a Destiny-játékokért felelő stúdió teljes kreatív csapata átkerült a PlayStation kreatív részlegére, hogy az ott készülő live-service játékok fejlesztésében segédkezzenek. A hírt a kreatív igazgató, Bridget O'Neill osztotta meg a LinkedIn-profilján. "A mai volt a csapatom utolsó napja a Bungie-nál, de tovább fogunk dolgozni a Destiny-n (és a Marathonon is). A Bungie Creative Studios hivatalosan is csatlakozik a PlayStation Studioshoz, hogy támogathassa az ott lévő kreatív részleg munkáját a készülő live-service játékokon. Ennek részeként én leszek a PlayStation Studios senior kreatív igazgatója."

Ezen kívül azt is közölte, hogy tudja, hogy a live-service játékok készítése nehéz feladat, de az új kollaboráció lehetőséget nyújt arra, hogy könnyedén menjen a munka. "A live-service nehéz és nagy kihívások elé állítja a fejlesztőket, de azzal, hogy a PlayStation és a Bungie együtt dolgozik, képesek leszünk nagyobb erővel nekilátni az új játékok készítésének ezen a szuper kompetitív piacon."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...