Túl az egymillió letöltésen a Fallout: London

Link másolása
Az ingyenes rajongói mod népszerűsége töretlen, és egy igen komoly mérföldkövet tudhatnak maguk mögött a készítői. A mod fejlesztése továbbra is zajlik, főleg a next-gen update miatt.

A Fallout 4 talán legsikeresebb modja lett a Fallout: London, hisz több mint egymilliószor töltötték le a rajongók. A PC-sek privilégiumát képző alkotás az angol fővárosba kalauzol el minket egy kis posztapokaliptikus túlélésre és szerepjátékra, és a jelek szerint továbbra is imádják a játékosok.

A munka azonban nem áll a FOLON háza táján, a megjelenés óta is számos patch-et adtak már ki a játékhoz, és továbbiakra számíthatnak a játékosok. A megjelenést egyébként nehezítette, hogy a Bethesda kiadta a Fallout 4 next-gen frissítését, ami PC-n hazavágta a meglévő, működő modokat, és olyan instabil alapot biztosított, hogy a FOLON kénytelen volt arra kérni a játékosokat, hogy downgradeljék a játékukat a mod telepítésének érdekében.

Továbbra is a csapat tervei közt szerepel, hogy elkészítik a mod next-gen frissítését, ami kompatibilis lesz az alapjáték újabb verzióival, azonban ennek érkezéséről még hozzávetőleges időablak sem áll rendelkezésre. Maga a Fallout: London a GOG oldaláról is elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...