Dragon Age: The Veilguard - megérkezett a launch trailer

Link másolása
Egy hét múlva indul a harc a Dragon Age legújabb részében, ahogy szokás még a megjelenés előtt befutott még egy videó, hogy meghozza a hangulatot a nagy kalandhoz.

A Dragon Age következő részében Rook szerepében vehetjük fel a harcot a gonosz erők és sárkányok ellen, de nem kell egyedül szembenézni az ellenséggel, egy 7-fős csapat lesz segítségünkre, mind egyedi képességekkel. A történet során számos egyedi helyszínre, Arlathan mágikus erdejébe, Hossberg mocsaras vidékére vagy épp Treviso kereskedő városába ellátogathatunk.

A közelgő megjelenésre készülve az alkotók egy ráhangolódó videóval kedveskedtek, hogy könnyebb legyen (vagy épp nehezebb) elviselni azt a pár napot, ami még hátra van. Izgalmakban és epikus csatákban nem lesz hiány, a Bioware-re is ráférne egy jól fogyó, sikerjáték.

A Dragon Age™: The Veilguard október 31-én repül be PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, az előrendelők Rook vérsárkány páncélját kaphatják harcos, varázsló és csavargó karakterekhez.

2.
2.
hedzsooo
#1: A 2. resztol kezdve akadtak hibak mar de osszessegeben akkor meg volt stilusa, a 2. reszenel is, meg lehetett importalni a korabbi resz fontosabb donteseit. A 3. mar elegge megosztora sikerult, ezt az ujat meg inkabb hagyjuk is, ha szerinted ez ugyanolyan lehet mint az elozo reszei...

Vagy milyen hibara gondoltal, teljesitmenybeli, v. grafikai, v. 1eb programozasi hibara?
Azok mind mindig javithatoak, van hogy par het alatt, van hogy par honap alatt de kikalapaljak. Viszont ha mar az alapok teljesen rosszak, tokre mas az alap design, azt nem fogjak tudni feljavitani/megvaltoztatni...
1.
1.
Shao Kahn
Remélem egyenrangú lesz az előző részekkel, és nem lesz benne semmilyen hiba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...