Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

  • Írta: szlav
  • 7 órája
  • Akció
Link másolása
Komplett kapcsolatok és barátságok bánhatják az Epic Games Store legújabb ajándékát, úgyhogy csak vigyázat! Ezt a játékot mindenképp érdemes kipróbálni még az összeköltözés előtt.

Csütörtök délután van, ez pedig nem jelenthet mást, mint hogy megérkezett az Epic Games Store legújabb heti ajándéka. Ezúttal csak egyetlen címet kínál díjmentesen a bolt, ám ezzel az eggyel is érdemes vigyázni, hiszen hatalmas viták (és még hatalmasabb röhögések) kerekedhetnek a közös bénázásból. A Moving Out ugyanis egy olyan kooperációra kihegyezett játék, ahol legfeljebb négyen bénázhatunk a költöztetéssel és bútorszállítással. A játékot az Epic Games Store weboldalán vagy a PC-s kliensben ránthatjátok be.

Akinek azonban a fentiek nem nyerik el a tetszését, máris készülhetnek a jövő csütörtökre. Legközelebb ismét két címet kapunk: a Witch It gyakorlatilag egy online bújócskázós játék egy boszorkányokkal teli fantasy világban, a Ghost Wire: Tokyo pedig a sajnos már megboldogult Tango Gameworks egyik utolsó munkája, egy szellemekkel és démonokkal teli kaland Tokióban. Az utóbbi cím korábban már szerepelt az Epic ajándékai közt, de ha akkor nem szereztétek be, egy hét múlva pótolhatjátok ezt a hibát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...