Menő fizikai kiadást kapnak a Disney sikersorozatai

Link másolása
Bár a legtöbben már a teljes digitális világot vizionálják, de mint most a Disney példája is mutatja, remekül tud mutatni a polcon egy lemezes kiadás is, legyen az sorozat vagy akár játék.

Tömegesen gyártja a sorozatokat a Disney és meg is van az alapanyag, amihez nyúlhatnak. Bár az összes hozzájuk tartozó tartalom elérhető a streaming szolgáltatásukban, azért nem feledkeznek meg a fizikai kiadásokról sem. Hamarosan újabb évadok lesznek kaphatóak lemezes formában, az Ashoka és Hawkeye első, a Loki második, és A Mandalóri harmadik évada érkezik.

 

Amint a képeken látható, elég jól nézek ki a dobozok, és a lemezeken nem csak a kész anyag található. Számos, a sorozatok készítésével kapcsolatos videó található még a kiadványokon, például Jon Favreau és Dave Filoni beszél a Mandalóri világának megalkotásáról, közelebbről szemügyre vehetjük Hayden Christensen alakítását vagy Tom Hiddleston és Kevin Feige eszmecseréjét a Loki-idővonaláról, de a kimaradt vagy elrontott jelenetek is helyet kaptak.

Az információk szerint október 31-től indul az lemezes verziók előrendelése és december 3-ától a normál értékesítés, minden bizonnyal Magyaroszágon is beszerezhetőek lesznek.

3.
3.
delphijos
#1: A Disney kiszervezte már a fizikai lemezek forgalmazását ( a Sony Pictures Entertainment csinálja ) Ausztáliában már megszüntették a forgalmazást kompletten, és nem lennék meglepve ha ez hozzánk hivatalosan nem jönne. Van már aki nálunk se forgalmaz lemezeket ( pl. Paramount )
2.
2.
D4nny
#1: Mondok én helyette: Across the Spider-Verse
1.
1.
Shao Kahn
Na, ezen meg vagyok lepődve, azt hittem a magyar dvd-Blue ray piac rég megsemmisült, mert lejárt az ideje. Ezt azóta tudom, hogy rengeteg 2022-es-23-es mozifilm amit láttam, és amire vágytam, nem jelent meg dvd-n, címeket nem mondok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...