Konzol traileren a Yooka-Replaylee

Link másolása
A Playtonic Games újra előveszi hét év után a Yooka-Laylee-t, a kívül-belül felújított remasterelt kiadás PC-s verziójáról még 4 hónapja rántották le a leplet, most pedig előzetessel érkezett a konzolos bejelentés.

Nem tétlenkednek a Playtonic Games-nél, ők sem maradnak le a mostanában beindult remaster vonatról, a 2017-ben megjelent Yooka-Laylee megújult formában érkezik a legújabb generációs konzolokra. A 4 hónappal ezelőtti bejelentésnél valami érdekes oknál fogva csak a PC volt megjelölve mint célplatform — ami eléggé furcsa, tekintve, hogy az eredeti konzolokon is jelen volt — , a most érkezett előzetes viszont megnyugtatja majd a konzolos játékosokat.

Az új változat elképesztő mód megújul majd, a felturbózott grafika mellett dinamikusabb világot ígérnek, újfajta kihívásokat kapunk, az extra gyűjtögetnivalókról és karakterekről nem is beszélve. A kedvcsinálóban ezekből láthatunk is pár dolgot, kinézetre pedig felettébb tetszetős amit megmutattak, a Playtonic-nál igazán tudják mi kell a népnek.

A Yooka-Replaylee PlayStation 5, Xbox Series X|S és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re fog megjelenni, de a dátum egyelőre még nem ismert.

1.
1.
Shao Kahn
Ez érdekes. Én csak a minap vettem meg és kezdtem játszani ps5-ön a sima Yokaa-Laylee-vel. Tetszik a játék, de nem volt olcsó, szóval nem tudom hogy beruházzak-e mégegyszer erre a fejlettebb változatra. Tud ez annyival többet hogy megérje?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...