Blu-Rayen jelenik majd meg a Gears of War-mozi

Link másolása
A Warner után a New Line Cinema is a Blu-Ray mellett tette le a voksát, ami azt jelenti, hogy a sokak által várt Gears of War-film DVD-n és Blu-rayen keresztül lesz elérhető.
A Warner után a New Line Cinema is a Blu-Ray mellett tette le a voksát, ami azt jelenti, hogy a sokak által várt Gears of War-film DVD-n és Blu-rayen keresztül lesz elérhető.


Ez roppant kellemetlenül érintheti az Xbox-tulajokat, ugyanis ha látni akarják kedvenc mozijukat HD-minőségben, akkor be kell ruházniuk egy PlayStation 3-ra vagy egy asztali BD-lejátszóra. Ha egyik sem tetszik, akkor marad a jó öreg DVD... A közeljövő New Line Cinema megjelenései Blu-Rayen:
  • The Lord Of The Rings Trilogy
  • Golden Compass
  • Gears of War (Movie)
  • Austin Powers
65.
65.
tjames
Nem, még most sem értem gyerek. Odaírtad a nevem, és nem értem miért. A "gyerek"-en meg nehogy behalj, valszeg kicsit fiatalabb vagy. No mindegy...
64.
64.
Jery
Eloszor is nem vagyok gyerek! Masodszor pedig tobesszamba irtam.Nem tudom ha eszre veted volna?! Akinek nem inge az ne vegye magara remelem most erted?!
63.
63.
tjames
Ezt most miért irtad gyerek? Mivel váltottam ezt ki belőled? Gondolkozz már mielőtt hülyeségeket beszélsz. nem szoktam én "lenézni" senkit! Ezt itt mindenki megmond6ja!
62.
62.
Jery
tjames nem kellene lenezetek engem mert hibaztam. Hibazni emberi dolog! Te is hibaztal "Jujj nem is fasd az ördögöt a falra!" ugy, hogy csend!!!
61.
61.
metafenomÉN
Ha már Blu-ra tervezik csak nem gagyi home videó lesz hanem komoly mozi anyag ahol kijöhet a Bluray ereje.
60.
60.
tjames
FESD akart lenni. És az ördög meg az aki átjött valami kapun. :)
59.
59.
tjames
Jujj nem is fasd az ördögöt a falra!
58.
58.
t.roli
ha nem a kedvencünk, uwe boll csinálja, akkor van esély rá h jó lesz..
57.
57.
tjames
Szerintem ha olyan szintű film lenne mint a Doom, akkor jó lenne. Nem volt az szar film szerintem. GoW témájából frankó(bb) filmet is lehetne csinálni. Majd meglátjuk. Persze az biztos hogy nem egy nagy hálivúdi szuperprodukció lesz.
56.
56.
Daveout
Nagy hiba lenne ha nem kerülne a mozikba...kár lenne elcseszni ezt a filmet ilyen másodosztályú halmarkos színészekkel!!!
55.
55.
nessboth
Inkább tényleg arról beszéljünk, hogy mozifilm lesz e vagy csak "videó"-s verzió
54.
54.
Utys
Oh, my bad. Beszéltem itt a Doomról és kiment a fejemből, hogy a Gears of War filmről volt szó. :D
53.
53.
metafenomÉN
60: Bocs tényleg félre érthető volt.

57 nessboth hozzá szólására reagáltam, aki a Gears of War-mozi ra írta hogy gáz lesz ha nem jelenik meg moziban.

52.
52.
Utys
Te miről beszélsz metafenomÉN? A Doom-t már régen levetítették a moziban és mindenki szídta, mint a bokrot (így meg sem néztem).



Pénzmag az volt, nem is árt (bár láttunk már kis költségvetésű istant klasszikusokat). A hiba a tehetséges emberekben volt, azok kellettek volna. Csak az a volna ne lett volna.
51.
51.
metafenomÉN
Ha nem kerül mozikba akkor tényleg gáz lehet a film!!! Akkor nem sok esélyt jósolok neki, ehhez a filmhez sajnos kell rendesen pénzmag és tehetséges emberkék akik össze hozzák, azok pedig a mozi világában kamatoztatják tehetségüket.

Jery : Szegény feje meg úgy beszél ahogy tud, ha külföldi örüljünk, hogy tanul magyarul, ha ilyen gáz humor érzéke van és tudna de nem beszél normálisan hát istenem . . . biztos bejön a csajoknál :) és ha akarna se tudna akkor meg van elég baja ezzel anélkül hogy mi is szívatnánk, ettől még lehet jó arc.

50.
50.
Utys
tjames: rosszul tudod, a Doomnak pont az volt az alapja (az első két részben időnként kaptál egy szkrínt sok karakterrel onnan lehet tudni), hogy az első részben a Deimos és a Phobos (Mars két holdja) között teleportot akartak nyitni, ámde a teleportból sok-sok mérges pokoli fajzat özönlött ki. Sőt, a harmadik epizód egyenesen a pokolban játszódik. A második részben - alcíme Hell on Earth - meg visszatérünk a földre, amit lerohant a pokoli sereg. Egy szó nincs génekről. A doom háromhoz nem tudok nagyon hozzászólni, nem tetszett, de ameddig játszottam, addig az eredeti két doom történetét adta vissza. (mondhatni: kreatív...)



Egyébként roppant ötletes módon a Quake első része is a teleport kísérlettel utat nyitunk egy másik világba ötletre épít.



És persze a HL is erre épít, ott is egy másik világba, csak ők épkézláb történetet tudtak alkotni ami érdekes is.
49.
49.
nessboth
Álljon meg a menet! Ezekszerint ez nem kerül mozikba csak ilyen otthoni formátumba?! Akkor ez a film nagyon sux lehet....
48.
48.
tjames
Én is így voltam a kérdés olvasásakor! :) Kicsit fura a mondatszerkezet. Szavakat a keverem!
47.
47.
Daveout
Te honnan jönni? mert én nem érteni te mit kérdezni!!!" Van film készítve a Gears of War"??? Ez mit jelenteni?
46.
46.
metafenomÉN
53: Legalábbis lesz . Nagyon állat mi én már nagyon várom!
45.
45.
Jery
Van film keszitve a Gears of War? Vagy csak en ertettem fere!
44.
44.
metafenomÉN
A DOOM ban is mindig központi helyet játszott a pokol és az ősi marsi faj. A Film sztorija sokban hasonlít a játékéra csak le lett hagyva a poklos rész amitől a DOOM DOOM lett volna. Mert az adott volna sok mindenre magyarázatot pl. a játékban a pokoltól őrültek meg az emberek és nem a + génektől. És úgy tudom a pokol hozta ki az eredendő gonoszt az emberekből ezért használták a tudásukat is rosszra vagy rosszabbra. Az ősi faj is a pokoltól kattant be. de javítsatok ki ha tévedek.
43.
43.
tjames
48: Melyik játék szól erről? Nem a Half Life???? A Doom egyben ilyenről szó sem volt ha jól emlékszem....de a kettőben sem.... A három meg pont ilyen környezetben játszódott... és még a vége is... ha jól emlékszem pont a fődoki változott át sárkánnyá.

42.
42.
metafenomÉN
49: Most hogy mondod ebben van valami egyetlen HD lejátszó tesztet láttam az Xbox-ét, Bluray ból láttam 3-4 (borsos áruk volt :) ) + PS3 ét.
41.
41.
szmorepapa
Ha jol emlékszem akkor itt az oldalon is jelentek meg olyan hirek hogy a hd-dvd a sokkal esélyesebb meg igy meg ugy... akkor se értettem hogy mirol beszélnek az emberek mikor akkor már magyarországon is lehetett kapni blueray lejátszot, filmeket, ps3 -at, ps3 játékokat... nem is láttam még hd-dvdt :D szegény hd-dvds xbox csak nekik fognak lemezt gyártani ? vagy magának fogja az ms ? :D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...