Hírarchívum - 2009. március

Wolfenstein - Befutott az első ingame mozgókép

Mozgóképet eddig nem láthattunk a Wolfenstein című multiplatform játékból, ám most itt van, megérkezett, bárki szemügyre veheti.

Nehézkesen kezdett a PC-s The Last Remnant

Tegnap jelent meg a Square Enix által fejlesztett The Last Remnant személyi számítógépekre szánt változata, amelynek a megjelenése nem indult zökkenőmentesen.

The Old Republic - Bemutatkozik a Bounty Hunter

A Star Wars: The Old Republic a közkedvelt univerzumban játszódó MMORPG lesz, amely kapcsán ma bemutatkozott a Bounty Hunter, az egyik játszható kaszt.

Jól nyitott hazánkban a Resident Evil 5

Hazánkban is nagy érdeklődés övezte a Resident Evil ötödik részét: a Capcom várva-várt üdvöskéje már az első héten a második helyen nyitott a tízes toplistán.

A Vampyre Story 2: A Bat's Tale premier képekkel

Az elődöt végigjátszva nem lehetett kétségünk afelől, hogy készül az A Vampyre Story második része, a premier viszont a mai napig váratott magára.

Multiplatform lehet a Lost Planet 2

Noha a Dead Rising folytatása már egyszerre érkezik a fő platformokra, a Lost Planet 2 hivatalosan egyelőre csupán Xbox 360-ra fog megjelenni.

Aranylemezre került Riddick régi-új kalandja

Aranylemezre került a 2004-ben megjelent The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay újragondolt változata, ami a Dark Athena nevet viseli.

Whats in the Box? Az élőszereplős Half-Life videó

A Whats in the Box? címet viselő holland kisfilm bár nem igazi Half-Life adaptáció, azért tartalmaz pár átfedést Gordon Freeman kalandjaival, érdemes megnézni!

Bemutatkozik a megújult Battle.net

A Blizzard felújította a Battle.net oldalát. A portál nem csak új külsőt kapott, de rengeteg, nagyszerű és szükséges fejlesztéssel is bővült.

Guitar Hero: Metallica demó a LIVE-on

Az Activision most jelentette, hogy ma felteszik a Guitar Hero: Metallica demóját az Xbox LIVE-ra. A kipróbálható változatban négy szám érhető el.