Hírarchívum - 2009. március

Windstorm Studios - a harmadik Ensemble utód

Örömmel jelenthetjük, hogy a Halo Wars elkészülte után, a volt Ensemble dolgozók erőt vettek magukon és egy harmadik stúdió megalakulását is bejelentették.

X360-ra is jön Sherlock Holmes legújabb kalandja

Számítógép mellett Xbox 360 konzolon is tiszteletét teszi Sherlock Holmes legújabb kalandjai során, melyben a hírhedt Hasfelmetsző Jackkel akasztja össze a bajszát.

Problémák a Midnight Club legutóbbi DLC-je körül

A Midnight Club: Los Angeles legutóbbi, South Central névre hallgató DLC-je a terveknek megfelelően jelent meg a múlt héten PS3-ra, viszont az X360-as változat csúszik.

Mars - Újabb információk láttak napvilágot

Újabb információk láttak napvilágot a Spider Games által fejlesztett Marsról, amely valamikor a következő esztendő végén fog megjelenni PC-re és PS3-ra.

Alyssa Milano a Szellemírtókban

Nem régiben olvashattuk a hírt, miszerint Sigourney Weaver nem fog szerepelni a Szellemirtók-játékban, a készítők viszont máris pótolták a hiányt Alyssa Milano-val.

BioShock 2 - egyik verzió sem késik majd

Bár a fejlesztők még mindig nem erősítették meg a Gamestop és az EBGames honlapján feltűnt októberi BioShock 2 megjelenést, sok más apróságról lehullt a lepel.

Terminator Salvation látnivalók érkeztek

Négy darab új kép és egy trailer érkezett a nagysikerű filmsorozat alapján készült játékból, a Terminátorból - a játék a Salvation előzményeit dolgozza majd fel.

Letölthető a Grand Theft Auto IV harmadik javítása

Nemrég felbukkant a Grand Theft Auto IV harmadik javítása is a LIVE-on, amely mindenek előtt a multiplayerben történő csalások ellen nyújt védelmet.

Call of Duty: World at War - videók az új DLC-ről

A Call of Duty: World At War új DLC-je március 19-e óta letölthető PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra: a csomag négy multiplayer térképpel színesíti a többjátékos módot.

Tiberium - Ilyen lett volna a törölt játék

Noha az Electronic Arts már törölte a Tiberium projektet, időnként még felbukkan egy-két kép, concept art, vagy mint most, az első szint nyitó és záró animációja.