Mars - Újabb információk láttak napvilágot

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb információk láttak napvilágot a Spider Games által fejlesztett Marsról, amely valamikor a következő esztendő végén fog megjelenni PC-re és PS3-ra.
Újabb információk láttak napvilágot a Spider Games által fejlesztett Marsról, amely valamikor a következő esztendő végén fog megjelenni PC-re és PS3-ra.

A bejelentéskor nagyon keveset lehetett tudni a Spider Games játékáról, ám ma újabb információkkal szolgáltak. A fejlesztők egyik embere, Jehanne Rosseau elárulta, hogy az előzetes infókkal ellentétben Xbox 360-ra nem szeretnék megjelentetni a játékot, csak PC-re és Playstation 3-ra. Szerinte nagyon nehéz mindkét konzolra egy időben fejleszteni, mert nagyon eltérő a felépítésük, de próbálnak megbirkózni a feladattal. Azt is megtudtuk, hogy leginkább híres írók művei ihlették a Spider Games munkatársait. A játékban két fő történeti szál lesz, s két választható karakter, akiket később teljesen személyre szabhatunk. A fejlesztők jelenleg egy kiadó jelentkezésére várnak, aki hajlandó lenne foglalkozni a játékukkal, s valamikor 2010 szeptembere körül már meg is szeretnék jelentetni.

 

Ugrás a galériához

13.
13.
tjames
Bátor dolog nekiállni fejleszteni kiadó nélkül. Pláne hogy már ilyen szintre jutottak. Ozt lehet a válság miatt nehéz lesz kiadót találni ehhez. De grafikaliag nem csúnya, az biztos.
11.
11.
ZERO88
Csak nekem tűnt fel hogy a főhős meg az a dagai olyan mint ha egy búíz bárból léptek volna ki? Tiszta szánalom ahogyan ki néznek!

De azért lehet hogy jó játék!
10.
10.
ZeWa
10#: ezt hol hallottad? Már mint szerintem ez nem NEON Engine...:) De lehet :D
8.
8.
simon 555
Szerintem jo a grafikája!
8.
8.
Optimus Prime
Habár én szeretem az ilyen szakadár játékokat ez eddig nem túl tetszetős még számomra sem. Az új képek lévén szerintem kicsit Doomos beütése van. Viszont a díszlet pocsék, én inkább ezen dolgoznék.
7.
7.
ACDC 4ever
ahogy Nagy Feró mondaná részegen a hal a tortánba

"MOST EZZ MI" xD
6.
6.
Mathia$
3: ja valszeg, de arra a grafja is jobb lesz!

4.
4.
Dcrysis02
Kis hiba "eltérő a felépítések"

Szóval akkor ha öltöztetjük a pasast akkor választhatunk valami jobb szerkót is neki?Így úgy néz ki mint Conan a barbár :)
3.
3.
Ghost
Gondolom szeretnének rajta szépíteni, nem is keveset. Meg ugye azt a 2 történeti szálat be is kell fejezni.
1.
1.
HATRED
hát a képeket elnézve nem tudom mi tart nekik még másfél évbe mire befejezik...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...